Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

TILAUS JA TOIMITUSEHDOT

Tuotteiden hinnat sisältävät arvolisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

1. TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti www.napikas.com sivujen tilauskorin kautta. Tuotteita ei kuitenkaan makseta viellä tässä vaiheessa, vaan tilauskori lähettää tilauskorin meille. Tilauksen saatuamme käsittelemme sen ja lähetämme sinulle sähköpostissa laskun, jonka maksettuasi toimitamme tuotteen antamaasi osoitteeseen.

Minimitilaus on 20 euroa. Yli 100 euron tilauksissa postikulut ilmaiseksi.

2. TILAUKSEN MAKSAMINEN JA MAKSUTAPA

Voit maksaa tuottet verkkomaksupainikkeilla Lähetämme vastaanottamastamme tilauksestasi tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos jokin tuote on loppunut ilmoitamme siitä mahdollisimman pian.Toimitamme tilauksen 2-7 työpäivän kuluttua.

3. TOIMITUSTAVAT

NAPIKAS toimittaa myytävät tuotteet Itella Oyj:n voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Emme lähetä tilauksia ulkomaille!

4. TOIMITUSAJAT

Napikaan toimitus aika vaihtelee tuotekohtaisesti. Normaali toimitusaika on 2-7 työpäivää.

5. PALAUTUS

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuote on mahdollista palauttaa jos.

  1. Tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä valmistajalle 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.
  2. Tuote on ehjä ja käyttämätön.
  3. Tuote on pakattu kuten se on lähetettykkin.
  4. Asiakas on ymmärtänyt, että palautuksesta syntyvät postituskustannukset ovat hänen vastuulla. Tuotteen summa palautetaan tilillesi tai tuote vaihdetaan niin toivoessasi uuteen vastaavaan, jotta asia hoituisi mahdollisimman joustavasti, ota yhteyttä mahdollisimman pian vian huomatessasi.